A- A A+

Webinars&webmeetings

Activities

Calendar

Partners

Evaluation

Mesaj 5 - partea a doua - formare DEOR online

Stimaţi parteneri,

Vă anunţăm că am fondat, pe site-ul proiectului, o nouă rubrică - DEOR, în care am republicat toate mesajele pe care le-am difuzat până acum în cadrul Consorţiului nostru. Aşadar, rubrica de pe site are şi rol de arhivă, dar vă veţi putea folosi de ea de acum înainte şi pentru a fi la curent cu toate noutăţile pe care vi le propunem.

Vineri, 27 ianuarie 2017, vom desfăşura prima formare, pe Google Hangouts. Dacă nu aveţi cont Google (gmail), vă rog să vă faceţi unul. Contul de pe care voi lansa formarea este This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Linkul sălii online de formare este: https://hangouts.google.com/call/b4msevw54fbk5jjsso66kadpyae

Vă rog să fiţi conectaţi la laptop/desktop, NU la telefoane mobile sau tablete, deoarece cu acestea nu se pot accesa toate resursele pe care dorim să le folosim.

De asemenea, până vineri, vă rog să vă accesaţi contul din LMS, pentru a preîntâmpina reacţii de tip „nu-mi mai ştiu userul” sau „mi-am uitat parola”, care ne-ar întârzia sau amâna demersul.

Acest prim curs este experimental, de aceea nici nu am invitat selectiv, ci am lansat doar apelul la participare. Până acum, formările în Hangouts pe care le-am realizat au avut maximum 10 participanţi. Vom vedea, vineri seara, câţi din dumneavoastră sunt disponibili şi cu cine ne putem conecta efectiv, iar cu aceia cu care nu reuşim să ne vedem, vom programa o a doua sesiune.

Per aspera ad astra!