A- A A+

Webinars&webmeetings

Activities

Calendar

Partners

Evaluation

Mesaj 2: Tutorialele 1-8 pentru Consortiul DEOR - România şi Republica Moldova

Metoda de lucru e simplă: parcurgeţi tutorialele, singuri sau împreună cu colegii şi elevii din echipa de proiect, cu cel puţin un computer conectat în LMS, pentru a verifica toţi paşii indicaţi în filmele urmărite.

La finalul parcurgerii acestei serii de tutoriale, avem rugămintea să răspundeţi chestionarului ataşat. El ne va ajuta să aflăm dacă metoda tutorialelor este eficientă şi dacă explicaţiile furnizate sunt îndeajuns de clare.

Toţi cei care vor completa chestionarele pe care le vom plasa la fiecare serie de tutoriale, vor primi un Certificat de formare online, cu indicarea numărului de ore. El va putea fi echivalat în credite, prin intermediul CCD judeţean. Pentru republica Moldova, precizăm că proiectul nostru este recunoscut la nivelul Ministerului Educaţiiei, iar participarea directă a dvs. va conta în evaluările ulterioare.

Cele 8 tutoriale expediate azi au următoarele titluri:

1) Tutorial 1: site-ul central al proiectului http://lang-platform.eu/bd şi site-ul revistei de benzi desenate “Scaramouche” – http://lang-platform.eu/scaramouche

 

2) Tutorial 2: site-ul Learning Management System (LMS) http://lang-platform.eu/lms - prezentare generală

3) Tutorial 3: Meniul utilizatorului în LMS

4) Tutorial 4: Funcţiile sociale din LMS (1)

5) Tutorial 5: Funcţiile sociale din LMS (2) Grupurile sociale

6) Tutorial 6: Funcţiile sociale din LMS (3) Dialogul din Chat şi conversaţia tematică din spaţiile de curs

7) Tutorial 7: Agenda personală/Calendarul din LMS

8) Tutorial 8: Unelte principale ale spaţiilor de curs (1)

Aceste tutoriale sunt concepute ca să nu plictisească sau să obosească, au o durată de maximum 7 minute (exclus genericul) şi conţin informaţia esenţial pentru a putea, ulterior, folosi toate instrumentele din Learning Management System sau celelalte produse ale proiectului (site-ul central şi revista de benzi desenate “Scaramouche”).

Aşteptăm până pe 9 decembrie reacţia dumneavoastră, prin intermediul formularului de evaluare furnizat! Urmeză alte tutoriale şi primele teme de cercetare din LMS, pentru profesori şi elevi